BALIKESİR İL MEM ARGE

2021 Yılı Erasmus Akreditasyonu Başvuruları

2021 Yılı Erasmus Akreditasyonu Başvuruları

Avrupa Birliği 2021-2027 Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından 28 Mayıs 2020 tarihinde yayımlanan Erasmus Akreditasyon teklif çağrısı ile Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilatı Birimlerine,  program fırsatlarına uzun vadeli erişim imkanı tanınmıştır.

Bilindiği üzere Müdürlüğümüz, Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Yetişkin Eğitimi olmak üzere üç alanda da Erasmus Akreditasyonuna hak kazanmıştır. Kurumlarımızın Erasmus+Programı kapsamında sunulan hareketlilik fırsatlarından üst düzeyde ve kolaylaştırılmış bir şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla hedef grubumuz ve kapsam geniş tutularak akreditasyon programına tüm kurumlarımızın katılımı esas kılınmıştır. 

Akreditasyon programına ilişkin bilgiler, bağlantıdan ulaşılabilecek olan Bilgi Notu ile sunulmuş olup Erasmus Akreditasyon Konsorsiyumunda yer almak isteyen kurumlarımızın aşağıda yer alan formlar aracılığıyla ilgili alana yönelik başvurularını sunmaları gerekmektedir.

Okul Eğitimi alanında Erasmus Akreditasyon Konsorsiyumunda yer almak isteyen kurumlarımız bağlantıya tıklayarak ekrana gelen form aracılığıyla başvurularını sunabilirler. Okul Eğitimi alanı için uygun başvuru sahipleri şu şekildedir: Okul Öncesi Eğitim Kurumları, İlkokullar, Ortaokullar, Örgün Genel Ortaöğretim Kurumları, Örgün Mesleki Ortaöğretim Kurumları, Bilim ve Sanat Merkezleri

Mesleki Eğitim alanında Erasmus Akreditasyon Konsorsiyumunda yer almak isteyen kurumlarımız bağlantıya tıklayarak ekrana gelen form aracılığıyla başvurularını sunabilirler. Mesleki Eğitim alanı için uygun başvuru sahipleri şu şekildedir: Örgün Mesleki Ortaöğretim Kurumları, Mesleki Eğitim Merkezleri

Yetişkin Eğitimi alanında Erasmus Akreditasyon Konsorsiyumunda yer almak isteyen kurumlarımız bağlantıya tıklayarak ekrana gelen form aracılığıyla başvurularını sunabilirler. Yetişkin Eğitimi alanı için uygun başvuru sahipleri Halk Eğitimi Merkezleridir. 

26-04-202126-04-202126-04-2021

Kasaplar Mahallesi Eski Sındırgı Caddesi No1/A Altıeylül/BALIKESİR - 0266 277 10 26/27

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.